Cadouri pentru pasionatii de calatorii

Am mai facut in trecut vreo doua postari cu idei de cadouri dragute pentru prietenii vostri carora le place sa calatoreasca, iar astazi am revenit cu un nou articol plin de inspiratie pentru anul care tocmai a inceput.

1. Ceas tematic

Eu una mi-am dorit foarte mult aceste ceasuri, tocmai de aceea mi-am cumparat trei bucati, pe trei culori diferite. Le-am cumparat de pe site-ul Save The Oceans si am platit cam 5$ pe unul. Singurul dezavantaj este ca vin cam in 2 luni, dar merita asteptarea. Nu sunt niste ceasuri de o calitate excelenta, sincer am vazut altele mult mai dragute, dar sunt frumoase, de efect si functioneaza perfect. Cel de-al patrulea ceas, cu bratara impletita, l-am cumparat de la o taraba de pe malul marii din Spania. A costat 5€ sau 10€, nu mai stiu exact, dar nu a functionat decat o jumatate de zi. Vara arata bine pe mana, dar atat :).

2. Bricheta

Am gasit bricheta aceasta minunata in Carturesti. Sursa mea nesecata de obiecte fortravelers nu m-a dezamagit nici de data aceasta, iar in momentul in care plateam alte obiecte, am gasit aceasta frumusete la casa.

3. Pusculita

Chiar daca nu are nimic care sa aiba legatura cu umblatul teleleu desenat pe ea, m-am gandit ca o pusculita draguta ar fi un cadou inspirat, pentru a strange banii necesari calatoriilor mult mai usor.  A mea este super cute si este cumparata din Jumbo :).

4. Harta razuibila

Cel mai dragut cadou dintre toate cele mentionate mai sus ar fi o harta razuibila. Mi se pare cel mai potrivit cadou pentru cineva caruia ii place sa calatoreasca si este ma old school…adica nu foloseste prea multe aplicatii pentru a-si track-ui calatoriile.

Harta-razuibila-Deluxe-portabila-01

Eu am cumparat una de AICI.

5. Agenda

Pentru a nu uita niciun detaliu, pentru a planifica totul foarte riguros, pentru ca arata dragut :).

Advertisements